Trädgård & städdag

Välkommen till höstens trädgårds- och städdag, söndagen den 3 oktober kl 10.

Den 3 oktober är det dags att ge vår innergård och huset lite kärlek inför hösten. Buskar ska beskäras, ogräs ska bort och gångar ska krattas. Vindar och gemensamma utrymmen ska ses över och rensas från lösa föremål. Det kommer att finnas en container på plats utanför porten vid Lilla Erstagatan 6 över helgen. Där samlar vi trädgårdsavfall och lösa föremål. Det finns också möjlighet att göra sig av med saker som inte kan ställas i återvinningsrummet. 


Vi kommer att hjälpas åt att kasta de lösa föremål som finns på vindar, i cykelrum och gemensamma utrymmen, om de inte plockas bort eller görs anspråk på före städdagen. Se bilder nedan på de föremål som är i riskzonen att slängas.

Vänligen se särskilt över de saker som finns i cykelrummet, utöver cyklar. Vi har begränsad plats för cyklar, så andra saker såsom barnvagnar, pulkor och sparkcyklar behöver förvaras hos respektive ägare. 

Hoppas att vi ses den 3 oktober! Det brukar vara trevligt att umgås och göra fint i trädgården och huset tillsammans. 

Alla insatser – både kortare och längre – är välkomna. Vi samlas kl 10 på innergården och avslutar med gott fika när vi är färdiga. 
Vänliga sensommarhälsningar från trädgårdsgruppen och styrelsen