Takrenoveringen v 12 – 38. Det finns täckplast på vinden i 32A att täcka sitt förråd med !

Som ni sett har man nu börjat sätta upp byggställningar vid hus 32A. Projektet tar ca 26 veckor vilket betyder att renoveringen per hus tar ca 8 v .Efter 32A renoveras B- huset och därefter Lilla Erstagatan. Då vet du ungefär när ditt hustak ska läggas om. Byggställningar kommer att sättas upp på kungsbalkongerna , både innåt gården och utåt gatan.

Det är Plåtslageri AB Jonaeson & Wendel som utför arbetet. Vi kommer tillsammans att informera löpande om bygget ungefär v.a.v så alla vet vad som gäller. Lappar kommer att sättas upp i hissarna.Yttertaket kommer att läggas om i tre etapper. Man ber att vi ska vara uppmärksamma på följande :

  • Till er med vindsförråd har vi nu ställt rullar ” täckplast ” så ni kan täcka era saker då det kan falla ner gammalt trä och smuts från taket. Finns i vinden 32A,  klipp lämplig storlek.
  • Vissa störande arbeten kommer att ske då ställningar byggs och förankras i stommen.
  • Ställningarna kommer att byggas på Kungsbalkongerna så dessa måste hållas rena.
  • Ta bort textilier och andra ömtåliga saker från balkongerna och uteplatser då risk för nedsmutsning kan förekomma.
  • Håll markiser , parasoller m.m. indragna och ihopfällda under arbetstid då risk för nedsmutsning kan förekomma.

Som ni vet kan vi inte heller under denna tid använda Träfflokalen ! Så ni som har bokat under denna tid är bra om ni bokar av / bokar av via styrelsen. Byggkillarna har omklädningsrum m.m. i lokalen.

Det har kommit klagomål om fimpar på piskbalkongerna och på gården. Jättebra om man tar med sig fimparna efter rökstunden ! 

 

E L N      genom styrelsen