Information till nyinflyttade

Välkommen som medlem i BRF Stammen 23!

Styrelsen vill gärna träffa alla nya medlemmar. Vanligtvis den första tisdagen varje månad har vi styrelsemöte dit alla medlemmar är välkomna mellan 18.45 och 19.00 se mer under fliken styrelsen. Styrelsemötena äger rum i lokalen till vänster om porten Lilla Erstagatan 6.

Via bloggen, som går att prenumerera på, får du information om styrelsens arbete och annat som händer i vår förening. Detta är styrelsens primära informationskanal till medlemmarna. För att prenumerera på blogginläggen skriver du in din e-postadress till höger på förstasidan. Det går också bra att maila styrelsen, styrelsen@stammen23.se om du har frågor eller funderingar.

Det är viktigt att du loggar in på SBC och uppdaterar din mejladress på www.sbc.se då viss medlemsinformation behöver skickas ut separat.

Varje vår och höst ordnas gemensam städdag då vi fixar trädgården, ställer fram möblerna på våra fina terrasser och dricker en kopp kaffe. I maj månad har vi årsmöte.

Styrelsen uppmuntrar alla medlemmar att beställa en namnskylt i mässing till ytterdörren till självkostnadspris. Se mer under rubriken Dörrskyltar.

Tvättstugan finns på 1 trappa i Lilla Erstagatan 6. Vi har en tvättstugegrupp som ser till tvättstugan. Du kan nå dem på tvatt@stammen23.se.
Under rubriken Avfallshantering finns information om källsortering. Miljögruppen verkar för att föreningen ska vara så miljövänlig som möjligt. Kontakta dem via mejl, miljo@stammen23.se Det är mycket viktigt att du har fungerande brandvarnare i din lägenhet. På grund av brandrisken har vi eld och rökförbud på våra vackra takterrasser.

Styrelsen tar gärna emot idéer och förslag på förbättringar för huset och våra medlemmar.

Återigen, varmt välkommen!

Marcus Laurén,
Ordförande Stammen 23