Information till nyinflyttade

Välkommen som medlem i BRF Stammen 23!
Styrelsen vill gärna träffa alla nya medlemmar. Den första tisdagen varje månad har vi styrelsemöte dit alla medlemmar är välkomna mellan 18.45 och 19.00. Styrelsemötena äger rum i lokalen till vänster om porten Lilla Erstagatan 6.

Via bloggen, som går att prenumerera på, får du information om styrelsens arbete och annat som händer i vår förening. Detta är styrelsens primära informationskanal till medlemmarna. För att prenumerera på blogginläggen skriver du in din e-postadress till höger på förstasidan. Det går också bra att maila styrelsen, styrelsen@stammen23.se, om du har frågor eller funderingar.

Varje vår och höst ordnas gemensam städdag då vi fixar trädgården, ställer fram möblerna på våra fina terrasser och dricker en kopp kaffe. I maj månad har vi årsmöte.

Styrelsen uppmuntrar alla medlemmar att beställa en namnskylt i mässing till ytterdörren. Denna kostar 500 kronor och beställs via mejl till styrelsen. Vid önskemål finns ”ej reklam-skyltar” att hämta ut kostnadsfritt från styrelsen i samband med styrelsemöten.

Vid uthyrning av din lägenhet vill vi påminna om att du är ansvarig att ge denna information till hyresgästen! Under rubriken ”Uthyrning i andra hand” finns information om hur du går till väga.

Tvättstugan finns på 1 trappa i Lilla Erstagatan 6. Vi har en tvättstugegrupp som ser till tvättstugan. Du kan nå dem på tvattgruppen@stammen23.se. Under rubriken Avfallshantering finns information om källsortering. Miljögruppen verkar för att föreningen ska vara så miljövänlig som möjligt. Kontakta dem via mejl, miljo@stammen23.se. Det är mycket viktigt att du har fungerande brandvarnare i din lägenhet. På grund av brandrisken har vi rökförbud på våra vackra takterrasser.

Styrelsen tar gärna emot idéer och förslag på förbättringar för huset och våra medlemmar.

Återigen, varmt välkommen!

Marcus Laurén,
Ordförande Stammen 23