Summering av styrelsemötet 7 februari.

Öppna kvarten besöktes av nya medlemmar samt boenden som hade synpunkter.Vi uppmuntrar till deltagande i våra arbetsgrupper som sköter om trädgård, tvättstugan, soporna, IT / webben och kanske har vi igen en enklare gårdsfest 2018.

Har du kunskaper inom IT / fibernät / ipOnlyStockholm eller annat fibernät så får du gärna höra av dig. Föreningen har idag ComHem och vi tittar på att så småningom byta till fiber. Valberedningen är igång och är du intresserad är du välkommen att höra av dig till styrelsen@stammen23.se.

  • Vi får tillökning på Stigberget och vi letar plats för fler barnvagnar. Roligt !
  • Styrelsen ser nu över föreningens avtal och försäkringar.
  • För att motverka problem med råttor kommer  Anticimex sätta upp en ny slags råttfälla under köket i träfflokalen. De små djuren utanför huset sköter Stockholms stad så gott de kan.
  • Vi har nu en Miljöpolicy som kommer att ligga på webben. Den handlar om att vi alla ska sträva efter att känna ansvar för minskad miljöpåverkan, hushålla med energi och vatten, minska avfall och öka mängden återvunnet avfall, välja produkter och tjänster som i möjligaste mån bidrar till bra miljö och som är ekonomiskt försvarbart. Så klart bör vi undvika att använda och hälla ut miljögifter och skadliga kemikalier.
  • Angående vår Blogg / webb så skulle det vara intressant och veta hur många eller snarare hur många som inte tar det av denna information ? Vi ska också försöka få till en liten ” markör” , så när vi får info på denna sida får vi ett mail .Tills vidare får ni komma ihåg att kika in på sidan .Ofta kommer styrelserapporten in ungefär en vecka efter mötet.
  • Vill berätta att det finns en FB grupp som heter Vi som bor i Stammen23 där vi kan dryfta allt mellan himmel och jord och lägga in fina bilder på vår omgivning. Den kom till vid 20 års jubileumsfesten i höstas.
  • Vi planerar att lägga nytt tak 2018 och tittar just nu på olika anbud. Vi berättar mer om detta vid årsmötet tisd 16 maj i Norska kyrkan.
  • Årsmöte 16 maj. Motioner ska vara inne senast 17 april.

Nästa styrelsemöte är tisd 7 mars kl 18.45. Som vanligt har vi en öppen kvart för medlemmar och nyinflyttade. Välkommen !

Elisabeth L N genom styrelsen.