VIKTIG INFORMATION FRÅN STYRELSEN

Styrelsen har två projekt på gång, injustering av värmesystemet samt inventering av alla fönster inför ommålning/renovering av fönster.

Under v 38 (20-24 september) kommer följande att ske.

Styrelsen har kontrakterat QSEC för injustering av värmesystemet. QSEC kommer att byta alla radiatorventiler och termostater på alla radiatorer i hela huset. Det innebär att de måste komma in i ALLA lägenheter 2 ggr, en gång för att byta ventiler och en gång för att kontrollera att inget läckage av vatten inträffat. Alla radiatorer måste vara åtkomliga och inte blockerade. Alla elementskydd, möbler etc måste flyttas undan från radiatorerna. Allmän avisering om detta arbete går ut ca 2 veckor i förväg till alla lägenhetsinnehavare.

Styrelsen har kontrakterat Byggrevision Sverige AB för att inventera och kontrollera alla fönster med målning och skador. Det innebär att de måste komma in i ALLA lägenheter en gång. Alla fönster måste öppnas så att allt som står på fönsterbrädor (blommor, prydnadssaker mm) måste plockas undan. Avisering om tider mm kommer att gå ut till alla lägenhetsinnehavare i förväg.

BÅDA PROJEKTEN INNEBÄR ATT DET MÅSTE FINNAS ÅTKOMST TILL ALLA LÄGENHETER.

Är du inte hemma måste du hänga nyckel i nyckeltuben så att någon från styrelsen kan låsa upp och ge hantverkarna tillgång till lägenheten.

Styrelsen BRF Stammen23