Om översvämningar i tvättstugan

img_9890 img_9894

Bakom tvättmaskinerna finns en ränna i rostfri plåt som ska fånga upp allt ludd i avloppsvattnet från maskinerna så att det inte blir stopp i golvbrunnen. Om ni tittar bakom maskinerna, eller går in i utrymmet mellan maskin nummer tre och fyra ser ni den tydligt.

Egentligen är det ni som använder tvättstugan som ska rengöra rännan när ni är klara, i samma veva som ni rengör luddfilter och torkar av efter er, men vi förstår att ingen gör det. Vi har därför instruerat städfirman att den ska göra det, men inte heller den sköter det. Så nu har vi blivit lite extra tydliga med att vi vill ha det gjort.

Under tiden som vårt budskap till städfirman sjunker in skulle vi vara hemskt glada om ni tittar till den här rännan när ni ända städar efter er så att vi slipper fler översvämningar.

Sedan hälsar tvättgruppen att det samlas väldigt mycket kvarglömd tvätt. I fortsättningen kommer den att ligga i korgar som tydligt är märkta med ett slutdatum då allt som inte tagits hand om kommer att skänkas till välgörenhet.

Om ni vill komma i kontakt med tvättgruppen finns den på tvattgruppen@stammen23.se

Vänliga Hälsningar

Styrelsen och Tvättgruppen genom EH